Uredite svoj kutak i započnite projekt s nama.

Naše poduzeće ima tim strukovno osposobljenih i iskusnih majstora, arhitekata, projektanata i električara koji realiziraju sve vaše želje. Nudimo Vam usluge dizajna interijera kao i projekte rasvjete. Opremamo objekate namještajem i opremom za osvjetljenje visoke kvalitete. 

Uredite svoj kutak i započnite projekt s nama.

Realiziramo Vaše želje

Izvođenje elektroinstalacija i adaptacija.

Krajnji rezultat lijepog i kvalitetnog interijera ne ovisi samo o dobrom planiranju i izradi 3D vizualizacija, već je vrlo važan čimbenik i realizacija i izvođenje radova. Stoga vam uz pomoć partnera Elektromont nudimo izvođenje i nadzor radova, što nam omogućuje preuzeti posao od samih početaka (projektiranja, rušenja i demontaže) te ga dovesti do samog kraja uz dopremu i montažu izabrane opreme i namještaja.

Od ideje do realizacije.

Uobičajen tijek jednog projekta rasvjete uglavnom se sastoji od sljedećih koraka:

Proces dizajna rasvjete i interijera Rijeka

01.​ Sastanak

Nakon prvih kontakata organizira se sastanak koji se u načelu može održati na objektu (bilo da je u gradnji ili rekonstrukciji) ili, ukoliko je objekt u projektnoj odnosno početnoj fazi razrade te gradnja još nije započela, u našoj poslovnoj jedinici na adresi Janka Polića Kamova 11a, Rijeka.

02.​ Idejni projekt

Sa dobivenim informacijama o budućem interijeru razrađuje se idejni projekt koji sadrži prijedlog rasvjetnih tijela u obliku specifikacije, popraćen detaljnim autocad nacrtom sa ucrtanim budućim pozicijama rasvjete. Također se priprema PDF katalog koji sadrži sve informacije o svjetiljkama korištenim u projektu.

Proces dizajna rasvjete i interijera Rijeka
Proces dizajna rasvjete i interijera Rijeka

03.​ Prezentacija projekta

Treći korak se sastoji u multimedijalnoj prezentaciji projekta te sagledavanju i komentiranju naše ponude. Pri tome se uvažavaju primjedbe investitora ili projektanta kako bi se što bolje zadovoljili zahtjevi objekta te se predlažu moguće alternative i promjene projekta ukoliko je to potrebno.

04.​ Realizacija

Ukoliko je investitor zadovoljan dobava rasvjetnih tijela traje uglavnom do 30 dana nakon čega slijedi nadzirana montaža od strane naših stručnjaka ili tvrtke koja izvodi elektro instalacije na objektu. Po završetku slijedi inspekcija objekta kako bi se utvrdilo zadovoljstvo našeg klijenta ili ispravila bilo kakva moguća pogreška.

Proces dizajna rasvjete i interijera Rijeka